Имате ли любим изпълнител/изпълнителка/група? От колко време харесвате него/нея/тях и музиката му/й/им? Коя е първата негова/нейна/тяхна песен, която чухте? Коя е най-любимата ви негова/нейна/тяхна песен? С какво ви впечатли/впечатлиха? Виждали ли сте го/я/ги на живо, ако да - колко пъти? Разкажете каквото желаете за него/нея/тях.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Моят любим изпълнител е Миро от дует "Каризма".
Фен съм му от много малка, бях някъде на 4-5-годишна възраст, когато за първи път чух песента му "Губя контрол, когато", която и до ден днешен е най-любимата ми негова песен.
Не съм сигурна с какво точно, но някакси успя да ме впечатли и привлече тогава. Просто го чух, хареса ми и с течение на времето му станах доста голям фен и така вече 12-13 години съм му огромен фен и не спирам да го подкрепям. След толкова много години фенство, мога да кажа, че у него ми харесва това, че той прави музиката, която той иска, и която на него му харесва. И тази музика е стойнсотна и в текстовете му винаги има смисъл, и не използва autotune нито в самите песни, нито на живо. Освен прекрасният му глас, с който всяка една песен би прозвучала страхотно, и музиката, която прави, Миро ме впечатлява и с огромното си сърце, както и с това, че е страхотен Човек и не е надут. Безкрайно талантлив е, а в същото време е и толкова мил и земен Човек, който се радвам, че познавам.
На живо съм го виждала 3 пъти, досега (24.10.2019г., 12.12.2019г. и в първите часове на 2020г.), като 2-рия път (защото първия път бързаше и не можахме да се видим) имах честта лично да се запозная с него (защото той ме знае от Инстаграм (юни 2019г.), но до преди да го видя на живо, ме знаеше само по име). И сега на 17.01.2020г. ще го видя за 4-ти път.
На тази тема мога да говоря много, но ще спра до тук, за да не става твърде дълъг текста.